1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

balasaninoasa321Cristi Bălaşa n-a rămas impasibil după înfrângerea suferită sâmbătă, pe teren propriu şi anunţă măsuri drastice: “Unii jucători fac figuraţie pe teren”!

Eșecul dureros înregistrat cu Atletic Bradu a provocat multă mâhnire în rândul conducerii tehnice de la Aninoasa. „Am trăit o umilință. Am suferit un duș rece care ne-a adus cu picioarele pe pământ. Am făcut numeroase greșeli care ne-au costat. După acest joc cred că a venit vremea să punem punctul pe “I” și să tăiem în carne vie. Nu se mai poate ca anumiți jucători să facă figurație pe teren. După această înfrângere grea avem obligația să învingem Titu etapa viitoare. Trebuie să strângem repede rândurile și să redevenim acea echipă care se luptă pentru locurile fruntașe”, declară Cristi Bălașa, pe “fcaninoasa.ro”

Foto (fcaninoasa.ro)

Dacă ştirea ţi-a fost de ajutor sau ţi-a părut interesantă şi mai cunoşti pe cineva interesat de aceste informaţii, am aprecia dacă ai distribui articolul. Mulţumim!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii