1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)
ziduricupa2022maiADambovitapenet, Baraj, Liga 3 / Astăzi, de la ora 18,00, pe stadionul ”Municipal” din Tr.Măgurele, Roberto Ziduri – campioana județului Dâmbovița - întâlnește în manșa tur a barajului pentru promovarea în liga a 3-a, Turris Tr.Măgurele – campioana județului Teleorman, una dintre cele mai puternice echipe dintre cele 42 care își doresc un loc în eșalonul 3! Și când ne referim la Turris luăm în calcul lotul, baza materială și, de ce nu, chiar și bugetul.

Credem totuși că Gusti Voinea va găsi soluția optimă pentru un rezultat care să dea speranțe campioanei dâmbovițene într-o abordare favorabilă a returului, programat peste o săptămână la Odobești. Să le urăm succes campionilor noștri, care vor fi însoțiți, din câte am aflat, de circa 200 de suporteri! 
 
Dacă o echipă clasată pe locul 1 în Liga a 4-a a județului ei nu va îndeplini condițiile de participare la jocurile de baraj, atunci duelul în care fusese ea repartizată nu va avea loc, adversara urmând a fi declarată câștigătoare, deci promovată în Liga 3. Locul acesteia la baraj nu poate fi luat de ocupanta locului 2 din clasament. 
 
Viitorul Dărăbani (BT) – Flacăra Erbiceni (IȘ)
Juniorul Suceava – Speranța Răucești (NT)
Sportul Onești – Rapid Brodoc (VS)
Rapid Jibou – CSM Sighetu Marmației
Viitorul Borș (BH) – Silvana Maieru (BN)
Suporter Cluj – Victoria Carei
ACS Tg.Mureș – CS Gheorghieni
Olimpic Zărnești – Inter Sibiu
CSU A.Iulia – CSO Baraolt
Phoenix Buziaș – CSO Turceni
ABC Ineu – Recolta Dănceu (MH)
Retezatul Hațeg – Magica Balta Caransebeș
Oltul Curtișoara (OT) – Cozia Călimănești
Turris Tr.Măgurele – ROBERTO ZIDURI
Mihai Amorăriței (Câmpina) – Doru Zamfir (Slatina) și Bogdan Martinescu (Buzău). Obs.FRF: Marius Nicoară (Tr.Severin) și Cătălin Barbu (Pitești).
Dunărea Calafat – CS Rucăr
(Marius Chițu – A2/Florin Pucheanu)
CS Glina – CS Amara
CS Păulești (PH) – Victoria Adunații Copăceni (GR)
Venus Independența – CS Dinamo București
Voința Limpeziș (BZ) – Victoria Gugești (VN)
Victoria Traian (BR) – Unirea Braniștea (GL)
Viitorul Murighiol (TL) – Gloria Băneasa (C

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii