1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

FLACARAgalerie15Dambovitapenet, Liga 3 / Autoritățile locale și județene au convocat joi, de la ora 14.00, o întâlnire cu suporterii Flacărei și cu oameni de afaceri, potențiali investitori într-un nou proiect, cel mai probabil după modelul Chindiei Târgoviște. Noul club ar urma să fie organizat pe modelul unei asociații sportive, cu sprijin financiar atât din mediul privat, cât și din fondurile publice.La discuțiile de mâine - pentru că în primă fază este clar că vor fi exclusiv discuții - vor participa și microbiștii morenari. Pe rețelele de socializare, apelul a generat destule reacții, unele pozitive, altele nu. Anul în care serbează centenarul o găsește pe Flacăra în Liga a III-a, cu un stadion în care vestiarele nu sunt funcționale.

De precizat, întâlnirea va avea loc la Stadionul ”Flacăra”, ►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii