5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

pucioasaoct16Dambovitapenet, Liga 3 / Victorie și pentru FC Pucioasa, astăzi, în Seria a 5-a, Liga a 3-a! După ce au fost conduși cu 1-0, ”bombonarii” au întors rezultatul și au marcat de trei ori. Golurile dâmbovițenilor au fost marcate de : Tiberiu Calofir (min. 67), Mihai Enache (74) și Alexandru Iamandache (85). După victoria de astăzi, FC Pucioasa se află pe locul 3, la două puncte de lider, Odorheiu Secuiesc – 19 .



Etapa viitoare, FC Pucioasa va juca la Kids Tâmpa, echipă aflată pe locul 10, ultimul din serie.

Vom reveni cu rezultatele complete, clasametul actualizat și programul complet pentru etapa viitoare.

Foto: faceboo, Clubul Bombonarilor 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii