1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2uta6533”Chindia nu e Pandurii, trebui să ştii cum şi când să o ataci, să fii concentrat pe tot parcursul partidei”, declară Alin Șeroni - fundașul celor de la UTA, pentru ”Sport Arad”, înaintea meciului de astăzi, cu Chindia Târgoviște. Duelul este programat de la ora 13,00, pe stadionul ”Motorul” și va fi în transmis în direct de DigiSport și Telekom!



Meciul de astăzi, de la Arad, este unul extrem de dificil pentru Chindia Târgoviște, iar Viorel Moldovan este conștient că pentru a câștiga sunt excluse... ”jumătățile de măsură”: ”Ne va aştepta un meci infernal la Arad. În ultimul meci au pierdut cu 3-0 la Metaloglobus, iar cu un meci înainte au făcut egal acasă cu Pandurii Târgu Jiu, rezultate care nu i-au avantajat deloc. Nu va fi uşor deloc pentru noi. În plus, va fi ceva mai greu şi pentru că vom juca pe un teren sintetic. Sper să ne pregătim cât mai bine şi să ne întoarcem bucuroşi de la Arad. Campionatul se va juca până la capăt, fiind foarte echilibrat. Finalul de sezon se anunţă tot mai greu” (”liga2.prosport.ro”).

Sigur, un meci nu seamnă niciodată cu altul, mai ales că nici Chindia n-a rupt gura ”târgului” cu ACS Poli Timișoara, când a câștigat dintr-o lovitură de pedeapsă. Un rezultat bun va fi de bun augur pentru târgovișteni, ținând cont că joi, la Târgoviște este programat derbiul de primăvară al Ligii a 2-a: Chindia vs Academica Clinceni!

Meciul de la Arad va fi arbitrat de Sergiu Popa (Aiud), ajutat la cele două linii de Bogdan Dragoș și Constantin Cantemir (ambii din Făgăraș). Rezervă: Narcis Bodoca (Cluj). Observatori FRF: Zaharia Ciev (Timișoara) și Radu Bitea (Orarsdea).

Sursă foto: Media Design



Dă-ne LIKE, aici -
https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii