1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cherchez3121Nu am niciun conflict cu conducerea, pur și simplu am fost plecat cu familia”, declară, senin, Cristi Cherchez, după refuzul deplasării la Motru, cu “familia” Chindiei!

Cristi Cherchez s-a întors ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic… Ei bine, răspunsul atacantului Chindiei, conform “db-sport.ro”, şochează: “Nu am niciun conflict cu conducerea, pur și simplu am fost plecat cu familia. Nu s-a pus problema să negociez cu alte echipe sau să părăsesc definitiv Chindia Târgoviște”! L-am îndrăgit pe Cherchez şi chiar l-am stimat pentru ceea ce a făcut pentru Chindia şi chiar susţinem că merită un transfer la o echipă de top şi un salariu mai bun, dar dacă lucrurile stau “aşa”, după răspunsul jucătorului, nici proverbul cu… “brânza bună” nu mai ţine! Chiar şi răspunsul conducerii pare unul de… “pamplezir”: “Cristi a revenit la antrenamente marți la prânz. Auzisem că are intenția să plece pentru câteva zile, așteptam să ne informeze și pe noi… Am rămas surprinși când nu s-a prezentat la plecarea spre Turnu Severin. Am avut astăzi o discuție cu el și i-am transmis că urmează să fie amendat“, Marcel Ghergu -preşedintele clubului!

Foto („adevărul.ro”): Cristi Cherchez, pe vremea când încerca un transfer la Dinamo

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii