5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

bogaciuc2024Dambovitapenet, Liga 2 / Gata, avem decizia Comisiei de Recurs a FRF în cazurile Bogaciuc și Cojocaru, jucătorii care au refuzat să se mai prezinte la Chindia, deși mai aveau contract cu clubul un sezon. CR s-a pronunțat marți în aceste spețe, declarându-i liberi de contract pe cei doi jucători din Republica Moldova.



Ba mai mult, Chindia trebuie să le achite și drepturile salariale pe luna iunie, chit că nu s-au prezentat la reunire sau la antrenamente. Hotărârea este executorie și definitivă pe plan intern, putând fi atacată de club doar la TAS.

Deunăzi, la o emisiune televizată, președintele clubului, Marcel Ghergu, spusese că cei doi sunt așteptați la antrenamente.

 

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii