5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

bogaciuc2024Dambovitapenet, Liga 2 / Într-o nouă situație grea, Chindia se lovește și de un dublu caz cel puțin revoltător. Doi jucători, ambii din Republica Moldova, Maxim Cojocaru și Victor Bogaciuc, ambii transferați aici vara trecută, pentru minim doi ani, au dispărut după finalul campionatului! Mai mult, s-au adresat comisiilor pentru a-și primi salariile restante, au avut câștig de cauză, chiar primindu-și banii zilele trecute, în condițiile în care clubul risca depunctarea, pentru că nu apelase la vreo cale de atac.



Le-a fost respins capătul de cerere de a deveni jucători liberi, însă au făcut recurs, care se va judeca zilele acestea. "E un caz mai special cu cei doi. Noi le-am plătit salariile, acum să vedem ce va decide comisia. Personal, i-am sunat, mi-au răspuns, probabil nu știau numărul, iar când au aflat cu cine vorbesc, au închis. Mare greșeală", a vorbit președintele Ghergu pe subiect.

Există varianta, foarte probabilă, ca cei doi să fie plătiți de Chindia până când le expiră contractele.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii