5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

danieflorea2024Dambovitapenet, Liga 2 /  După cum bine știți, Daniel Florea s-a reîntors la Chindia Târgoviște într-un moment dificil pentru echipă! Atât la conferința de presă de săptămâna trecută, la care a participat președintele Marcel Ghergu, cât și astăzi (unde au fost prezenți Nicolae Croitoru, Marian Vătavu, Daniel Florea și Cornel Dinu), nimeni nu a avut curajul să își asume public un obiectiv pentru echipă în acest sezon! Cu toții, la unison, vorbesc despre o ”poziție onoarabilă” sau ”un loc cât mai bun”. Ce înseamnă onorabil sau cât mai bun pentru cei de la Chindia... nu știm în momentul de față!



În acest context, l-am întrebat pe Daniel Florea de ce a ales să revină la Chindia! Iată, pe scurt, ce a declarat: ”Am venit aici pentru a pune umărul la greu și să ajut această echipă, pentru ceea ce am trăit aici și ce am de gând să trăiesc în continuare. Este echipa unde am trăit cele mai mari dezamăgiri și cele mai bucurii ca fotbalist. Cam asta e decizia pentru care eu am ales Târgoviște (...) Aș sugera oamenilor care iubesc această echipă să aibă răbdare și încredere, pentru că doar așa ne pot ajuta. Nu e vorba de Florea, de Cornel Dinu, e vorba de echipa aceasta.”

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii