5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindia2024popestiDambovitapenet, Liga 2 / Una dintre cele mai întâlnite întrebări legate de Chindia, în aceste ultime zile, a fost următoarea: de ce echipa noastră joacă doar cu formații din Liga a 3-a?! Vă reamintim că până acum, în pregătiri, formația noastră a învins pe Urban Titu (1-0) și a cedat cu 4-1 în fața celor de la CS Popești Leordeni, urmând ca mâine să întâlnească pe ”Eugen Popescu” pe FC Pucioasa, de la ora 11:00, intrarea fiind liberă. 



Ei bine, Chindia Târgoviște va juca un ultim amical tot cu o formație de Liga a 3-a, vorbim de AFC Muscelul Câmpulung, pe 27 iulie. 

Sigur că în aceste condiții întrebarea suporterilor, a celor ce iubesc Chindia Târgoviște - este cât se poate de pertinentă. 

Răspunsul la această întrebare nu este deloc complicat! Chindia Târgoviște a ”sunat” adunarea foarte târziu, cu mult timp după ce grupările de Liga a 2-a și-au perfectat jocurile de pregătire. Să nu uităm că echipa noastră a și anulat un amical cu CSA Steaua, tocmai pentru că la Târgoviște pregătirile abia se reluaseră... În aceste condiții, singurii adversari disponibili au fost cei de la Liga a 3-a, care vor începe campionatul în aproximativ o lună! 

Vom vedea cum va arăta Chindia la finalul jocurilor de pregătire! Mâine, probabil, Chindia se va impune, indiferent de cât de ”îndârjiți” vor fi fotbaliștii de pe Patrana. Ce va fi însă după... vom vedea! 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii