5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiachiajna2dec2023Dambovitapenet, Liga 2 / Lucrurile se complică la Chindia, după un sezon modest, încheiat cu o participare nedorită în play-out. Cei mai mulți dintre titularii din campionatul trecut au plecat, iar cei despre care s-a spus că ar continua aici sunt pe cale să părăsească și ei gruparea, rămasă fără bani și fără o strategie clară.



Maxim Cojocaru și Victor Bogaciuc și-au înaintat și ei memorii la CNSL, termenul stabilit de instanța sportivă pentru prima înfățișare fiind 2 iulie. Altfel, Iustin Cristea, unul dintre tinerii de perspectivă ai Chindiei, promovat în ultimele luni la echipa de seniori, se află în discuții avansate cu Concordia Chiajna.

Chindia nu a făcut niciun anunț oficial despre data reunirii, numirea unui nou antrenor sau planurile pentru perioada intercompetițională, asta în condițiile în care sezonul 2024-2025 al Ligii a 2-a va debuta în jur de 1 august.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii