5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiachiajna2dec2023Dambovitapenet, Liga 2 / Abia s-a împlinit un an de când a fost redeschis stadionul ”Eugen Popescu” și gazonul are nevoie de lucrări serioase de reabilitare. Concret, în aceste zile s-au adus rulouri pentru zonele din fața porților, iar în curând se vor face tratamente pentru restul suprafeței.



Cel mai probabil, pentru 2-3 săptămâni nu va avea loc vreun antrenament pe stadionul din Târgoviște, eventualele ședințe de pregătire ale Chindiei urmând să fie programate la Complexul de Natație, pe teren sintetic.

De amintit că, premieră în domeniu, la Târgoviște a fost montat gazonul înainte să fie ridicate tribunele.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii