3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

chindiachiajna2024febDambovitapenet, Liga 2 / Incredibil ce se întâmplă în eșalonul secund din fotbalul românesc! După un sezon dus târâș de multe dintre combatante, una chiar care nu avea ce să caute la acest nivel, Progresul Spartac, altele, aproape jumătate de campionat, opt echipe - fără drept de promovare și un play-off cu deznodământ previzibil, apar probleme și pentru noua stagiune. Concret, Concordia Chiajna, Ceahlăul Piatra Neamț, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și CSM Alexandria nu au primit certificare din partea Comisiei de certificare din cadrul Federației Române de Fotbal, informează Golazo.

Toate au calea apelului, din acest motiv FRF nefăcând niciun anunț vizavi de acest proces. Apoi, în situația în care nu ar obține certificarea nici la recurs, atunci cluburile pot merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane, unde în sezonul trecut a ajuns FC Brașov, fără succes. Este neclar la acest moment când se vor derula procedurile de atac, dacă toate cluburile vor apela la acestea și cum va proceda FRF mai departe. Asta în condițiile în care multe dintre echipe au reluat pregătirile, își creionează loturile și își stabilesc strategiile pentru campionatul 2024-2025. Nu este și cazul Chindiei, absolvită de probleme cu licențierea, dar într-o ceață totală la capitolul organizare.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii