5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

iustinpopescu2024maiDambovitapenet, Liga 2 / Chindia și-a pierdut portarul din 2024, pe Iustin Popescu (30 ani), omul care a salvat multe puncte în dreptul Târgoviștei în meciurile jucate în acest an. "Nu m-a căutat nimeni să prelungesc înțelegerea, am tot așteptat, și degeaba. Până la urmă, am găsit înțelegere să pot pleca, contractul meu expira pe 30 iunie, am reziliat și acum îmi caut echipă", a declarat Iustin Popescu.



Cum și Mario Contra, adus la Chindia inexplicabil, câtă vreme existau soluții locale chiar și în afara lui Brînzea, va părăsi clubul, situația devine îngrijorătoare la Chindia la capitolul portari.

Devine tot mai clar că planul pentru noul sezon va fi unul de avarie, cu mulți juniori, cărora li s-ar putea adăuga jucători localnici, aflați la final de carieră.

Mult prea puțin pentru un club care a stat pe drumuri patru ani în Liga 1, iar la revenirea acasă a ajuns într-o veritabilă agonie.

Foto: sportpictures.ro 

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii