4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

diegolongo2024martie11Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia a încheiat sâmbătă un sezon cu totul ratat cu o victorie palidă, 3-0, cu CSM Slatina, pe ”Eugen Popescu”, în fața unei asistențe dezolante, aproximativ 250-300 de spectatori. Asta după ce în urmă cu aproape un an 7.500 de suflete luau stadionul cu asalt la primul și singurul meci din ultimii 25 de ani în Liga 1, 2-2 cu FC Voluntari. La finalul sezonului, al treilea antrenor al Chindiei din acest campionat, Diego Longo, a avut un discurs tăios la adresa conducerii clubului și a avertizat că situația din 2023, cu lotul destrămat imediat după ultima partidă oficială, s-ar putea repeta.




Redăm mai jos declarațiile lui Longo:  "A fost o perioadă foarte grea. Problema e că în Târgoviște sunt foarte multe interese. Oameni din club vin cu interese și se crează anumite probleme. Chindia este cel mai greu adversar al Chindiei. Eu am contract. 80% din jucători nu mai au contract. Nu se știe nimic, conducerea nu transmite nimic. La ora asta, aș fi singur cu 3-4 jucători, atâta tot. Dacă depindea de mine, 90-95% echipă trebuia să rămână. Nimeni nu a vorbit cu ei, e o situație foarte dificilă. Ar fi, pe de altă parte, o bază, să începi un proiect cu jucători tineri, 2006 sau 2007. Reconstrucția ar fi trebuit să înceapă de acum o lună, de când s-a ratat calificarea în play-off." 

Vă reamintim că ieri, Gabriel Boriga, președintele Chindiei Târgoviște a declarat cu totul altceva, legat de viitorul echipei: ”Nu, nu este adevărat. Antrenorul nu cunoaște situația contractelor, implicit a jucătorilor care mau au contract cu Clubul. Informația este falsă.”

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii