5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

buzaupromovare2024Dambovitapenet, Liga 2 / Gloria Buzău revine în Liga 1 după 15 ani! Echipa din Crâng s-a impus marți seară în fața Unirii Slobozia, scor 3-0, toate golurile marcate după minutul 60, și a obținut calificarea în prima ligă, sărbătorită de jucători și antrenori împreună cu 5.000 de suporteri. Akhmatov, Perianu, Dumitrașcu și Prejmerean, toți foști fotbaliști ai Chindiei, fac parte din lotul cu care Gloria promovează matematic înaintea ultimei etape din play-off.



Pe banca Gloriei, ca secund, se află Vali Năstase, fost antrenor la Chindia în mandatul de principal al lui Emil Săndoi. De notat că dincolo, la Slobozia, antrenor e Adrian Mihalcea, vara trecută la baraj cu... Buzăul, iar în urmă cu doi ani antrenor la Chindia, fără victorie în Liga 1 în 11 etape de campionat.

Unirea Slobozia și Gloria Buzău au promovat direct, iar Csikszereda și - probabil - CS Mioveni, vor susține meciuri de baraj.

Foto: prosport.ro


_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii