5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

marcelgherguDambovitapenet, Liga 2 / Informația anunțată constant și în exclusivitate de Dambovitapenet că fostul președinte al Chindiei se află în organigrama clubului a fost confirmată oficial. Marcel Ghergu se ocupă de dosarul de licențiere pentru participarea Chindiei în viitorul sezon al Ligii a 2-a, alături de jurista Georgiana Niculae.



Ambii au fost prezentati oficial de Gabriel Boriga, președintele clubului. “Marcel Ghergu este singurul din județ care cunoaște exact procesul, a fost în opt sezoane în această postură și știe pas cu pas ce trebuie făcut. Avem încredere deplină, în câteva zile va fi depus dosarul la FRF”, a explicat Boriga, care a punctat că la clasificarea Academiilor Chindia a primit 69 de puncte dintr-un maxim de 100.

În club s-a întors, după doi ani, și Ciprian Iugulescu, director sportiv până la numirea lui Sorin Paraschiv, în vara lui 2022.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii