1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

semnulintrebariiDambovitapenet, Liga 2 / Chindia a stins zilele trecute câteva litigii cu foști jucători, dar imediat au apărut altele, de data asta pe rolul instanțelor civile. În primul rând, fostul președinte Marcel Ghergu, neplătit în perioada ianuarie - iunie 2023, s-a adresat Tribunalului Dâmbovița pentru recuperarea drepturilor salariale.Din informațiile noastre, Ghergu ar avea de încasat aproximativ 30.000 de euro pentru aceste luni, la care se vor adăuga cheltuieli de judecată de ordinul miilor de lei plus, eventual, cheltuieli cu executarea silită, dacă va fi cazul, de mii de euro. Pentru că nu au fost bani în a doua parte a anului trecut, nici măcar președintele clubului nu și-a putut încasa salariul, ca de altfel și cei mai mulți dintre jucători.

Ghergu a fost chemat de acasă în această iarnă să ajute clubul, ofertat cu funcția de director sportiv, dar în condiții financiare și de personal imposibil de agreat, așa că a declinat propunerea. Ulterior, la câteva zile, a mers în instanță pentru a începe procedura de recuperare a creanțelor. Procesul se anunță unul foarte simplu, cu posibilă pronunțare de la primul termen.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii