1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

termurechindiaDambovitapenet, Liga 2 / Cristi Țermure nu va reveni pe banca Chindiei, sau cel puțin nu prea curând. Fostul secund al echipei din mandatul lui Toni Petrea a decis să meargă la Al Tai, în Arabia, și să colaboreze cu Larentiu Reghecampf. Asta după ce mai bine de o lună fusese ofertat de Chindia, fără vreo propunere clară, totuși.



“A fost întrebat dacă ar vrea să vină, dacă știe lotul, dacă s-ar implica, dar atât. Omul a tot așteptat, dar și-a dat seama ce se petrece și a mers pe drumul lui”, spun sursele noastre. Pe banca Chindiei rămâne Vasile Miriuță, chiar dacă protectorul său, Cordoș, a plecat acasă, la Cluj, de ceva timp.”

Informația a apărut deja pe mai multe platforme locale (db-sport) și nu numai. 

Foto: liga2.ro

________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii