5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fienistrajerii2021aug 1Dambovitapenet, Liga a 4-a  / S-au terminat jocurile programate astăzi, la Liga a 4-a! Străjerii Târgoviște au reușit să întoarcă scorul, de la 2-0! Gloria Cornești a făcut scorul etapei, după ce a marcat nu mai puțin de opt goluri! Remiză abă, între Crețu și Gura Șuții! Vă invităm să vedeți care au fost toate rezultatele înregistrate în această sâmbătă, în primul eșalon al fotbalului județean! 

 

Voința Crețu - Recolta Gura Șuții 0-0
Viitorul Răzvad - Urban Titu 2-1
Viitorul Voinești - CSM Fieni 4-2
ACS Burduca - St.Roșu Colacu 4-2
Gloria Cornești - Voința Vișina 8-1
Roberto Ziduri a stat
Progresul Mătăsaru - Străjerii Târgoviște 2-3
Unirea Bucșani - FC Brezoaele 1-1
Unirea Ungureni - Flacăra Șuța Seacă 6-3


Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii