juniorichindia2021oct14Dambovitapenet, Juniori / Chindia a reușit încă două victorii în campionatele naționale de juniori U19 și U17. Miercuri, la prânz, la Răzvad, juniorii U19 au câștigat cu 2-1 în fața Brașoviei Brașov, în timp ce echipa U17 s-a impus mult mai clar, 9-0. Atât tinerii de la Chindia, cât și antrenorii lor, ne referim aici la Irinel Voicu și Sică Bârdeș, merită toate felicitările pentru parcursul din acest sezon.



Rezultatele sunt de apreciat și în condițiile în care, din cauza pandemiei, puștii nu au susținut luni bune vreun meci oficial.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini - pe 1 decembrie 2020 - 9 ani de la înființare! Este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Mulțumim, tuturor!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii