chindiajun2021bnDambovitapenet, Juniori / Juniorii A și B Chindiei au reusit din nou victorii pe linie in acest week-end. Grupele U19 și respectiv U17 au jucat la Făgăraș, cu CSM, în etapa a șaptea a campionatului. Chindia s-a impus în ambele confruntări, 9-2 la juniorii U19 și 4-0 la U17. De cele două grupe se ocupă Irinel Voicu și Sică Bârdeș, primul - coordonator al Centrului de Copii și Juniori, iar al doilea numit de curând principal la ASFC Pucioasa, după plecarea lui Nicu Croitoru la Timișoara.



Revenind la Făgăraș, orașul care altădată era prezent în Liga a II-a, cu Nitramonia, are acum echipă abia în partea inferioară a eșalonului județean Brașov. La seniori, CSM Făgăraș e pe locul 11 din 16 echipe. Seria este condusă de Olimpic Zărnești.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini - pe 1 decembrie 2020 - 9 ani de la înființare! Este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii