1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci55Etapa a 2-a a Cupei României a fost una extrem de agitată! Revenim de data asta cu câteva comentarii, lăsându-vă tot pe voi să continuaţi…

Comerţul Viişoara - Săgeata Gura Ocniţei (1-2) * “Daca cineva care este in masura citeste aceste comentarii este rugat sa faca ceva cu arbitrul (n.r. - este vorba de unul dintre asistenţi). Este total incompetent si are probleme si cu capul. Creeaza mari probleme echipelor care sunt arbitrate de el. Cel mai recent exemplu Comertu Viisoara Vs. Gura Ocnitei, unde a reusit sa inflameze spiritele si in tribuna dar si pe teren. A bulversat ambele echipe” (Mitik Mitik).

Viisoara a dominat copios Gura Ocnitei dar cu asa arbitru nu puteau cistiga niciodata oaspetii, au marcat golul calificarii in min 90 (Roberto Cârstea)

Dentaş Tărătşeşti II - Fulgerul Lunguleţu (2-1) * “Numai spuneti Tartasesti 2 nici vorba Tartasesti 1 nu a fost nici măcar un jucător de la Tartasesti2 rușine” (Eugen Dinu)

Libertatea Urziceanca II - CS Răcari (4-1) * “Kosovo la Urziceanca doi jucători de la CS Răcari loviți fara minge.Centralul fara cuvinte. Menționez ca in min 86 era 1-1, dar colegii mei cand au văzut sălbăticia cu care se lovea au refuzat să mai intre la minge. Arbitrii amenințați cu sabia! 2016, totuși, frățioare! Jumătate din teren mlaștină, dar nu cu apa ci cu musuroaie de cartite” (Lucian Ionuț Niculae)

“Lista” rămâne deschisă...

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii