5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cuparomaniei2024maieugenDambovitapenet, Cupa României / Astăzi, de la ora 14:00 este programată finala Cupei României, faza județeană! Jocul ce se va disputa pe stadionul ”Eugen Popescu” are toate șansele să stabilească un nou record de asistență pentru un duel din fotbalul județean! Cine va reuși să cucerească marele trofeu? Urban Titu sau Recolta Gura Șuții? 



Costin Mirescu: “Am demonstrat că suntem cei mai buni din județ”!
Urban Titu poate deveni prima echipă dâmbovițeană promovată în Liga 3 după baraj, după opt ani! Atunci, Flacăra Moreni învingea Voința Crevedia în dublă manșă. În iunie, Urban va întâlni echipa din Ișalnița, campioana din Dolj. “Pentru noi e un sezon foarte bun. Am demonstrat că suntem cei mai buni din județ. O confirmă și statisticile, cel mai bun atac, cea mai bună apărare… Aș vrea să îl felicit pe Ciprian Dicu, căpitanul nostru. A fost integralist în acest sezon, atât în Cupă, cât și în campionat. ”

”Partida de sambata va fi echilibrata. Intalnim echipa de pe locul doi, o formatie tanara si disciplinata. Noi mergem la victorie, asa cum tratam fiecare meci pe care il disputam. Obiectivul nostru este promovarea in Liga a treia, dar nu ne vom da la o parte sambata. Asteptam lume multa la stadion, iar cel mai bun sa castige. Avem tot lotul valid, doar Tanasescu nu va fi apt de joc. Sper sa facem o partida buna si sa cucerim trofeul” - Marian Vătavu, antrenor Urban Titu (sursa: fotbaljudetean.info) 

”Este un meci foarte important pentru noi. Jucam cu trofeul pe masa si speram sa il castigam. Obiectivul nostru inainte de inceperea campionatului a fost castigarea Cupei Romaniei, faza judeteana, si speram sa ne trecem in cont un nou trofeu. Jucam pe ”Eugen Popescu”, in fata unor spectatori numerosi si speram sa ne ridicam la inaltimea evenimentului. Adversarul este unul puternic, sunt campionii judetului, dar nu ne vom da la o parte. Formatia din Titu are un ascendent moral in fata noastra pentru ca ne-au batut de doa ori in campionat. Avem tot lotul valid si sper ca la finalul jocului sa castigam trofeul pus in joc” - Marius Rotaru, antrenor Recolta Gura Șuții (sursa: fotbaljudetean.info) 

Foto: AJF Dâmbovița 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii