1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiachiajna2dec2023Dambovitapenett, Cupa României / Experimentul "(Chin)dia 2023", un proiect eșuat! Răspunde cineva? (2) - Astăzi, vă prezentăm un miniserial despre haosul de la Târgoviște! Trei antrenori, trei președinți, măsuri curioase, jucători aduși, dar care nu joacă, alții lăsați pe bancă și multe datorii... În episodul 2 ne axăm pe meciul din Cupă, de joi, care vine ca ”nuca-n perete” după ce s-a întâmplat, ieri, în camponat, cu Chiajna (n.red 1-1). 

Chindia va susține joi, de la ora 17.00, ultimul meci oficial din acest an, cu Hermannstadt în ultima etapă a grupelor Cupei României, pe ”Eugen Popescu”. Chindia e deja eliminată, după înfrângerile la scor identic cu Petrolul și Corvinul, 0-2, astfel că, în dreptul gazdelor, nu mai există niciun interes real pentru joc. Iar în loc să invite suporterii gratuit sau la un preț simbolic, fiind vorba de un asemenea joc, mai ales după semieșecul cu Chiajna, clubul a pus în vânzare tichete la prețuri de-a dreptul aberante: 40 lei în majoritatea sectoarelor de la Tribuna 1 și 15 lei pentru un loc de parcare.

Jucătorii Chindiei ar fi cerut conducerii înaintea meciului cu Chiajna să lase intrarea liberă. Inițial, președintele a aprobat inițiativa. Apoi, s-a făcut că uită.

"Aveam nevoie de suporteri, de sprijin. Ne-am strâns și i-am spus să lase lumea, că e final de an. Apoi am văzut și noi pe site bilete de 40 și 25 lei. Chiar și așa, s-au strâns oameni, iar noi le mulțumim", au vorbit jucătorii, după 1-1, cu Concordia.

Foto: liga2.ro

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii