1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

nicucroitorupoli2021octDambovitapenet, Cupa României / Politehnica Timișoara, formație antrenată de târgovișteanul Nicu Croitoru, va întâlni FC Argeș în sferturile de finală ale Cupei României, fază a competiției în care Chindia o va primi pe Sepsi OSK la Ploiești. ”Nu pot să spun că mi-am dorit un adversar anume, pentru că oricare dintre echipele care au ajuns în această fază sunt echipe bune.” - Nicu Croitoru



”Chiar și ACSO Filiași, care eu cred că și-a câștigat dreptul de a fi respectată, prin rezultatele pe care le-a obținut în această competiție. Aș putea doar să spun că nu-mi doream Universitatea Craiova. A picat FC Argeș, ok”, a mai declarat Nicu Croitoru.

Antrenorul lui Poli speră ca meciurile din sferturi să se dispute cu spectatori în tribune: "Vom încerca să avem o evoluție bună, la fel cum am făcut și cu Rapid. Motivație există, desigur. Contează terenul propriu și pot să spun că lucrul acesta ni l-am și dorit. Să sperăm că de data aceasta spectatorii vor avea acces în tribune, pentru că cred că este un joc interesant”.

Jocurile din sferturi se vor disputa în perioada 30 noiembrie - 2 decembrie, programul detaliat urmând să fie stabilit zilele viitoare.

 

 

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii