1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoifelicitatAntrenorul Chindiei Târgoviște și-a sărbătorit luni ziua de naștere, iar a doua zi a primit un cadou de suflet de la componenții Universității Craiova. Căpitanul echipei din Bănie, Nicușor Bancu, i-a înmânat tehnicianului oltean un tricou imprimat cu numele lui Emil Săndoi și cu numărul 56, vârsta aniversată luni. Chindia a pierdut sfertul de Cupa României cu Universitatea, 0-1, la trei zile după victoria cu același scor din Liga I.

"Îmi doream și azi un rezultat pozitiv, dar nu a fost să fie, din păcate. Am avut o bară la 0-0, iar apoi am făcut cadou acel gol. Totuși, e inadmisibil să faci o așa preluare în careu, sub presiune. E inacceptabil la nivelul Ligii 1. Ne-am pierdut puțin după aceea, mai ales că am încercat să menajem o serie de jucători. În a doua repriză, Craiova a gestionat bine rezultatul, a avut posesie bună, ei au jucători de mare calitate. A fost bara lui Tudorie și în rest au existat câteva oportunități, nu foarte clare. Era normal să ne gândim și la etapa de vineri, dar nu înseamnă că azi nu ne-am dorit victoria. Am mizat pe sacrificiul unor fotbaliști care au jucat mai puțin până acum. Din păcate, realizările n-au fost deosebite. Craiova este sufletul meu și cred că și eu sunt parte din sufletul Craiovei. În viață e posibil orice (n.r. - dacă se va întoarce la Universitatea)", a declarat Săndoi la flash-interviuri.

Foto: digisport.ro 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii