1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniacupa2020Ieri și astăzi, mai toate site-urile mari de profil din România au anunțat (încă) o veste tristă! FC România, echipa de fotbal, din Anglia, care ne-a făcut să ne bucurăm de atâtea și atâtea ori se desființează! Managerul Ionuț Vintilă, cel care a și inițiat acest fantastic proiect, spune că nu se mai întrevede nimic bun, la orizont! Lipsa banilor este mai acută ca niciodată! Așa că echipa care a jucat în Cupa Angliei și a ajuns chiar până în turul 2 pare să fie aproape de sfârșit!

 

”Nu mai putem, suntem disperați! Tot sper că vine cineva să se implice sau să preia clubul. Nu mai avem bani, nici mari speranțe că ne va ajuta cineva”, a declarat Ionuț Vintilă, pentru Eurosport.

Din cauza pandemiei de coronavirus, FC România a pierdut toți sponsorii. Pentru cei ce (încă) nu știu, FC România a început din a 17-a divizie de fotbal din Anglia, pentru ca în prezent să fie în Liga a 8-a! Jumătate dintre fotbaliștii de la echipă sunt români.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii