1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cosminsandu256Cosmin Sandu este unul dintre fundașii de bază ai echipei FC România, care evoluează, după cum bine știți, în Liga a 8-a, din Anglia. ”Sper ca în doi ani să poată promova în liga a 7-a! Și îmi doresc ca și eu să mai fac parte din lot la urmatoarea promovare!”

 

Cosmin Sandu a lăsat România pentru Anglia și fotbalul de la capitală pentru cel dintr-o altă... capitală! Ceva mai mare... ”Am început să joc fotbal la vârsta de opt ani, în cartier, unde aveam foarte aproape de casă o echipă, I.M.G. Am trecut pe la câteva formații, dar cea mai mare parte a carierei mele de fotbalist în țară am petrecut-o la ACS Berceni. Domnul Ionuț Vintilă m-a contactat într-o seară pe facebook și mi-a explicat cum stă treaba cu FC România. Am venit la pachet cu bunul meu prieten Gabi Ghinea.” – Cosmin Sandu


”Un singur lucru mă interesează, să câștigăm!”

Cosmin Sandu nu se lasă impresionat de vechimea fotbalului din Anglia. Deși apreciază cluburile de acolo spune că atunci când intră pe teren îl interesează un singur lucru: ” Să nu uităm că noi suntem FC România și trebuie să câștigăm.”


Altă mentalitate în fotbalul din Anglia!

La fel ca și ceilalți colegi de echipă, Cosmin spune că fotbalul din Anglia este mult mai dur ca cel din România. În plus, ”jucătorii englezi au altă mentalitate față de noi, românii... Se bat pentru orice minge, din primul până în minutul 90, indiferent de scor!”


”Eu tot timpul fac meciuri bune!”

Cosmin Sandu este un jucător foarte serios, în teren. În afara lui însă știe cum să te facă să zâmbești. Așa cum ne-a făcut și pe noi, atunci când l-am întrebat care crede că este cel mai bun meci în care a jucat: ”Nu știu exact care a fost cel mai bun... Eu tot timpul fac meciuri bune! Glumesc, desigur! Unul dintre jocurile bune și pe care o să-l țin minte este cel din sezonul trecut, cu Great Wakering! Acela a fost un meci memorabil, făcut de toată echipa!”


A marcat în fiecare sezon! Urmează și în acesta!

Deși este fundaș, Cosmin Sandu a reușit să marcheze în fiecare sezon și, spune el, anul acesta trebuie să fie la fel: ”Sper să sparg gheața și în acest sezon!” Noi îi ținem pumnii!


”Sper să fac parte din lot la următoarea promovare!”

Cosmin Sandu mai spune că unitatea grupului este cu siguranță atuul acestei frumoase echipe din Anglia! Cât despre viitorul ”lupilor”, declarația este cât se poate de optimistă și pe placul tuturor fanilor: ”Sper ca în doi ani să poată promova în liga a 7-a! Și îmi doresc ca și eu să mai fac parte din lot la urmatoarea promovare!”


Succes, Cosmin Sandu! Baftă FC România!

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii