1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

facupfcromania2022Dambovitapenet, Fotbal peste hotare / FC România, echipa ”lupilor” din Londra joacă, astăzi, de la ora 15:00 (17:00, la București), un nou meci în Liga a 8-a, în lupta pentru a se salva de la retrogradare! De această dată, adversară este chiar o contracandidată în această luptă, echipa aflată cu doar un loc mai sus. Vezi informații despre joc, unde se dispută și ce a declarat managerul Ionuț Vintilă înaintea acestei partide! Echipa are nevoie de sprijinul nostru! Dacă sunteți în Anglia, haideți la meci! ”Tricolorii” vă așteaptă și chiar putem fi al ”12-lea jucător”!

Aylesbury United – FC România este ”meciul zilei” pentru românii din Anglia! ”Lupii” lui Ionuț Vintilă încearcă să se salveze de la retrogradare, după ce echipa a fost adusă în pragul dezastrului de foștii manageri! Ionuț Vintilă a revenit de câteva săptămâni la echipă, dar ce a găsit depășește orice imaginație! Datorii, echipă incompletă și multe alte probleme! Dar târgovișteanul stabilit la Londra nu renunță, fără o luptă intensă, care se poate da chiar până în ultima etapă! De aceea este nevoie de suporteri, care să încurajeze echipa la fiecare duel!

”Jucăm cu o contracandidată la retrogradare. Ne așteaptă un meci foarte greu, dar sunt încrezător, cel puțin după ce am văzut în ultimul joc, astfel încât să putem obține victoria. ” – Ionuț Vintilă

Unde se joacă meciul ”lupilor”
Chesam United Football Club
The Meadow, Amy Ln, Chesham HP5 1NE

 Astăzi, FC România, în cazul unui succes, poate face un pas important în clasament și prin prisma meciurilor ”imposibile” ale contracanditatelor la retrogradare!

Cum joacă celelalte echipe ce luptă pentru evitarea retrogradării!
Biggleswade (locul 2 ) - Hertford
Highworth Town – Welwyn Garden (locul 8)
Barton Rovers – Berkhamsted (locul 1)

 Clasament, în zona retrogradării
14. Thame United 24p (23)
15. Hertford Town 23p (25)
16. Highworth Town 17p (21)
17. Aylesbury United 16p (22)
18. FC România 15p (24)
19. Barton Rovers 14 (24)

Locul 19 retrogradează direct, locurile 17 și 18 joacă un baraj cu ocupantele locurilor doi din seriile Ligii a 9-a!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii