1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miculajaxPrima etapă a sezonului 1996/1997, în ultima zi a lui „Cuptor”, cea a reîntâlnirii fotbalului târgoviștean cu prima divizie, aduce sub Turn pe Ceahlăul Piatra Neamț. La ora meciului , tribunele erau arhipline, mai ales că în deschidere se jucau și meciurile din campionatul de tineret-rezerve. VEZI REZUMATUL, VIDEO!



Fluierul de start al lui Dan Dragoș Crăciun a fost precedat de momentul de reculegere în memoria celui care descoperise și crescuse o serie dintre ”mânjii” lui Silviu Dumitrescu. Un om care, din păcate, nu apucase revenirea Chindiei în primul eșalon! Și vorbim de ”nea Genu”, așa cum l-am cunoscut pe neobositul ”șlefuitor de talente”, Eugen Popescu.

Cele două formații au început în următoarea alcătuire:
Chindia: Jipa - Reghecampf,Bogoi, Țermure, Gîlmencea, Mielușică - Bălașa, Cl.Moldovan (86 - M.Luca), G.Dumitrașcu ( 27 - Aliuță) - Bîrdeș (cpt), Baicu (46 -B. Liță). Antrenor: S.Dumitrescu.

Ceahlăul: Lefter - Atomulesei, Motroc II, Iencsi, Ionescu, M.Matei - Perjă, C.Enche (65 - Botez), Pantazi (80 - Șoimaru)-Axinia II, Marc (cpt; 87 - C.Ilie). Antrenor: Florin Marin.

După câteva parade ale lui Mitică Jipa - ”îngerul păzitor” de sub Turnul Chindiei și ratările lui Gîlmă (transversală), Gică Dumitrașcu (pe lângă) și ”latul” lui Bîrdeș, pe final, Motroc, joacă mingea cu mâna în careu și Dragoș Crăciun dictează penalty (min.87). Execută precis Cristi Bălașa și ”Lefter - n-are decât să scoată mingea din plasă, lăsând echipa lui Pinalti cu mâna goală! A fost 1-0 pentru Chindia, un debut cu dreptul și dătător de spranțe, mai ales după jocul ”Micului Ajax”!

Etapa următoare, Chindia lua drumul Moldovei, către Bacău, unde se încerca și ultima variantă, pentru aducerea lui Claudiu Manta sub Turn!


Pentru a vedea rezumatul acestui meci, click pe linkul de mai jos: 
https://youtu.be/PuIpY8fpTW0


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii