1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonasrosu2Federația Română de Fotbal a sancționat șase arbitri, în dosarul deghizaților! Catană Cristian, Petre Dan Ioan, Nedelcu Răzvan Ioan, Niculae Laurențiu, Grigorașcu Cristian și Burtescu Septimiu au primit sancțiuni și amenzi, uriașe. Aceștia au drept de a face recurs în termen de două zile. Pentru că am fost, deja, întrebați, redăm și comunicatul oficial al FRF! 

 

Petre Dan Ioan - interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de doi ani și o penalitate sportivă în cuantum de 300.000 de lei.

Catană Cristian - interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de doi ani și o penalitate sportivă de 250.000 de lei

Burtescu Septimiu - interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de doi ani și o penalitate sportivă de 250.000 de lei.

Grigorașcu Cristian - interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de un an și șase luni și o penalitate sportivă de 200.000 de lei.

Niculae Laurențiu - interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru un an și șase luni și o penalitate sportivă de 200.000 de lei.

Nedelcu Răzvan - interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de un an și o penalitate sportivă de 200.000 de lei

Concret, cei 6 arbitri vor putea reveni în fotbal abia după ce vor plăti penalitățile sportive, conform articolului 20 din Regulamentul Disciplinar al FRF.

Surse din FRF susțin că se intenționează schimbarea regulamentului disciplinar pentru astfel de situații, în sensul înăspririi lui, astfel ca cei vinovați pentru asemenea cazuri să fie suspendați pe viață.

Sursa: gsp.ro

Click pe linkul de mai jos, pentru a vedea decizia oficială
http://www.frf.ro/uploads/file/Pdf/Disciplina/lista%20de%20sedinta%20din%2023_05_2018.pdf

 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii