5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

corvinul2024hunedoaraDambovitapenet, Special / Corvinul Hunedoara a ajuns un model pentru echipele de fotbal din România și nu numai! Dacă în sezonul 2022-2023, Corvinul juca în Liga a 3-a, acum a ajuns să fie la câțiva pași de a se lua la ”trântă” cu granzii Europei! După ce la finalul sezonului 2022-2023 Corvinul a promovat in Liga a 2-a, a urmat un nou sezon de excepție, în Liga a 2-a, la capătul căruia a ajuns să câștige Cupa României și să joace în Europa League! 



După ce a trecut de Paksi, în turul 1 preliminar, Europa Leauge, cu scorul general de 4-2, iată că hunedorenii luptă pentru a accede în turul 3 preliminar! În jprimul meci cu Rijeka, la mijlocul săptămânii trecute, a fost 0-0, iar calificarea se joacă joi, de la ora 21::00! 

Iată care ar fi, în opinia noastră, cele 4 argumente care ne fac să credem în calificarea Corvinului Hunedoara!

1. Presiunea nu este la noi, ci la croați! Rijeka este vicecampioana Croației și nu își permite pași greșiți. Așa că presiunea este la ei. 

2. Apărarea Corvinului funcționează perfect! Am văzut ”live” meciul Corvinului, cu Rijeka, jucat la Sibiu, În apărare, formația noastră a fost exemplară. Nu au existat greșeli, fapt ce ne dă încredere pentru jocul returr. Dacă echipa noastră nu va primi gol, cel puțin în primele 90 de minute, atunci Corvinul are toate șansele de a face pasul în turul următor. 

3. Corvinul Hunedoara se bucură de simpatia fanilor și nu doar a lor! În jurul echipei există o energie bună fapt ce se poate resimți în atitudinea corviniștilor. Atunci când știi câ ai alături zeci, poate sute de mii de oameni, lucrurile capătă o cu totul altă dimensiune. 

4. Federația Română de Fotbal le-a amânat startul în sezonul 2024-2025 al Ligii a 2-a, așa că toată atenția poate fi îndreptată către jocul de joi. 

Hai, Corvinul Hunedoara! Calificare! 

Foto: Marius Tudor

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689






Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii