5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

davidpopovici1eurosportDambovitapenet, Jocurile Olimpice / Astăzi, întreaga Românie va fi conectată la evoluția lui David Popovici în finala de la 200 de metri liber, finală ce va avea loc în jurul orei 21:40! David Popovici a reușit să se califice în ultimul act cu cel mai bun timp din semifinale: 1:44 și 53 de sutimi. Potrivit comentatorilor Eurosport, timpul lui David Popovici din semifinale nu doar că este de... medalii, ci chiar simliar cu aurul olimpic! Tot ce trebuie să facă David Popovici este să repete isprava din semifinale! 



Presa internațională, în special cea franceză, vorbește în termeni foarte frumoși despre sportivul nostru: ”minunea română David Popovici a obținut cel mai bun timp și va încerca să obțină prima sa medalie olimpică de aur luni seară (n.r. finala e programată la 21:43)".

Foto: ProTv.ro 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii