1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cupaprieteniei2023Dambovitapenet, Special / Între 15-17 decembrie, Selecționata Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița va participa la Pitești, la Cupa Prieteniei - tradiționala competiție de minifotbal, ediția 2023. Selecționata Arbitrilor și Observatorilor dâmbovițeni a fost repartizată în grupa A, alături de selecționatele similare ale județelor Galați, Prahova și București.



Lotul selecționatei CJA Dâmbovița îi cuprinde pe Adrian Dumitru, Denis Stoica, Eric Ploieșteanu, Andrei Vremăroiu, Theodor Radu, Vladimir Țîră, Alexandru Becheanu (arbitri), Marius Chițu și Cosmin Becheanu (observatori).

Foto (facebook)

Sursa: AJF Dâmbovița 

 

 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii