1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

omulanuluiDambovitapenet, Special / Dacă apreciezi munca noastră, poți decide să sprijini demersurile dambovitapenet.ro! Formăm o echipă restrânsă și încercăm, în fiecare zi, să vă aducem știri proaspete din sportul dâmbovițean! Suntem recunoscători pentru că ne ești alături și îți mulțumim anticipat pentru sprijinul tău!

Disclaimer: www.dambovitapenet.ro nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, www.dambovitapenet.ro nu acceptă bani de la partidele politice.

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, am împlinit 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii