1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Special / Astăzi sunt programate alte două meciuri din optimile de finală ale Cupei Mondiale. Ieri, am avut un duel superb, între Olanda și SUA, urmat de meciul Argentinei. Astăzi, le vom vedea la lucru pe Franța și Anglai. Să fie o zi cu surprize? Vezi care sunt predicțiile noastre pentru cea de-a doua zi de optimi! 




Franța - Polonia (17.00)
În primele două meciuri - cu Australia și Danemarca - Franța a jucat la adevărata valoare, dar în meciul cu Tunisia, când și-a menajat o serie de titulari, a pierdut nepermis! De partea cealaltă, Polonia n-a convins, calificându-se greu. Oricum, n-o vedem făcându-i față campioanei mondiale en-titre și credem că prima șansă este de partea ”cocoșilor”! Bilanțul întâlnirilor directe este de partea Franței, două victorii și 3 remize (3-1). Franța câștigă și va avea peste 5,5 șuturi pe spațiul porții, într-un meci cu peste 2,5 cartonașe (cotă 1,85).

Anglia - Senegal (21.00)
Este prima întâlnire directă. Anglia a câștigat grupa B, cu două victorii și o remiză (9-2); în vreme ce Senegalul vine de pe locul secund în grupa A, fiind învinsă doar de Olanda. Ni se pare normal, cel puțin după evoluțiile anterioare, ca Anglia să fie favirită la calificare: va marca peste 0,5 goluri și va avea peste 5,5 cornere (cotă 2,30).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii