1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Cupa Mondială / Astăzi,  sunt programate primele două meciuri din optimile de finală ale Cupei Mondiale. De astăzi...se cam termină cu ”surprizele”, asta pentru că am intrat în faza eliminatorie, aici unde ar putea apărea cu adevărat surprizele... Olanda - SUA și Argentina - Australia sunt primele jocuri din optimi! Olanda - SUA (ora 17.00)
Este a cincea întâlnire directă dintre cele două, ultima disputându-se în 2015, când SUA a reușit singura victorie împotriva Olandei (4-3 în meci amical). Nu vedem cum olandezii ar putea rata prezența în sferturile de finală, mizând pe calificare, chiar și după prelungiri, dacă va fi cazul, deși nu prea credem că se va ajunge până acolo!

Argentina - Australia (21.00)
Și aici, indiferent de elanul ”cangurilor”, Argentina nu are cum să piardă întâlnire și implit prezența în faza următoare, practic o continuare a drumului către finală!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii