1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Special / Astăzi sunt programate alte 4 meciuri - ultimele din prima rundă, în grupele G și H! Asistăm la un campionat cu scoruri incredibile, dar și surprize uriașe! Ce va fi azi... e greu de anticipat! Și totuși, ne pregătim pentru o zi plină de fotbal! Să vedem programul zilei și câteva predicții! Vom reveni cu informații! Elveția - Camerun (grupa G, ora 12.00)
Uruguay - Coreea de Sud (grupa H, ora ora 15.00)
Portugalia - Ghana (grupa H, ora 18.00)
Brazilia - Serbia (grupa G, ora 21.00)

Elveția - Camerun (grupa G, ora 12.00)
Poate că nu mulți vor fi de acord cu noi, dar credem că prima șansă ar fi de partea Elveției, într-un meci cu goluri puține: 1X&0-3 goluri.

Uruguay - Coreea de Sud (grupa H, ora ora 15.00)
Ambele echipe au terminat preliminariile pe locul 3 în grupe, dar nu putem pune Coreea de Sud - indiferent cât de ambițioși sunt jucătorii, pe aceeași treaptă cu Uruguayul. Deci 1X&2-4 goluri...

Portugalia - Ghana (grupa H, ora 18.00)
Portugalia este favorită certă, cel puin în opinia noastră! Și dacă alegem 1X&2+ o facem în ideea că lusitanii s-ar putea să înscrie două goluri, dar și pentru a acoperi o eventuală surpriză!

Brazilia - Serbia (grupa G, ora 21.00)
Toată lumea așteaptă debutul Braziliei, dar trebuie să recunoaștem că nu va fi așa de simplu, fiind știută ambiția și ardoarea sârbilor în astfel de meciuri! Nu știm cam câte goluri se vor marca, dar credem că vom avea peste 8,5 șuturi pe poartă în meci!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii