5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Qatar / Duminică, de la ora 18:00 este programat meciul de deschidere la Campionatului Mondial de fotbal, care aduce față în față echipa gazdă, Qatar și ocupanta locului 4 în preliminariile din America de Sud. Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 3 ori - în meciuri amicale!

Qatar - Ecuador 1-1 (feb 1996)
Qatar - Ecuador 1-2 (feb 1996)
Qatar - Ecuador 4-3 (oct 2018)

Teoretic, Ecuadorul speră să se califice din grupa A (mai sunt Olanda și Senegal), dar primul meci este mai mereu unul de tatonare, mai ales când joci cu echipa gazdă, care va fi probabil susținută de peste 60.000 de spectatori! Oricum mai mult de X, nu credem că se poate. Totuși, pntru siguranță am miza pe ”X în oricare repriză”, deși mulți vor fi tentați - cel puțin pentru cotă, la un X prima repriză.

A doua zi, luni, 21 nov, vom avea 3 meciuri:
Anglia - Iran (gr.B, ora 15.00)
Senegal - Olanda (gr.A, ora 18.00)
SUA - Țara Galilor (B, ora 18.00)

Anglia - Iran
Două echipe cu obiective diferite: Anglia - mizează pe un nou succes, în vreme ce Iranul speră că va fi surpriza grupei B! Totuși, va fi greu, chiar pentru ambele echipe: englezii se vor lovi cu siguranță de o apărare supraaglomerată, iar iranienii vor aștepta un eventual moment de neatenție al adversarului, pentru a lovi! Oricum, noi credem că Anglia va câștiga în cele din urmă, după un meci cu 1-3 goluri!

Senegal - Olanda
O fi Senegalul cea mai puternică echipă din Africa - cel puțin așa spun statisticile - dar în față va fi ”portocala mecanică” - o adevărată mașină de fotbal! Noi mizăm pe ideea că Olanda nu va pierde și în meci se vor înscrie cel puțin două goluri (X2&2+)
SUA - Țara Galilor
Nu este vorba de... fotbal american sau baschet, așa că mai mult de X - poate la pauză - nu se întrevede! Oricum, s-ar părea că este meciul hotărâtor pentru locul 2 în grupa B - unde favorită certă este Anglia. Țara Galilor va câștiga - probabil, chiar dacă americanii visează la o calificare în optimile de finală. Dar, cel mai îndicat, ar fi să mizăm pe o variantă ceva mai sigură: Țara Galilor câștigă oricare repriză: ”1 R1 sau R2”!

Să aveți inspirație și multă baftă!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii