5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Special / A fost o competiție extraordinară, cu o finală intens disputată! Am rămas profund impresionați de susținerea celor doi jucători, ambii tineri, de perspectivă! Considerăm că principalul câștig al acestei competiții a fost, așadar, susținerea și încrederea de care s-au bucurat cei doi fotbaliști, de la Roberto Ziduri, respectiv Urban Titu. 



Nefiind o competiție la care să își exprime opiniile specialiștii, credem că Fotbalistul Anului a adus exact ceea ce ne-am dorit de la bun început: susținere și scoaterea din... anonimat a celor doi finaliști, Cristian Mihai Niță și Silviu Zaharia. Cu atât mai mult cu cât am văzut zeci de nume ”grele”, din fotbalul județean, care au votat în sondajul nostru! 

Și cum diferența dintre cei doi a fost aproape insesizabilă, cu momente în care au condus, rând pe rând, cu aproape 3500 de voturi exprimate, am luat următoarea decizie:

www.dambovitapenet.ro le conferă celor doi jucători titlul de ”Fotbalistul Anului, la Liga a 4-a” .

Este o recunoaștere, spunem noi, normală, ținând cont de votul masiv din ultimul act, ca să nu mai spunem de diferențele uriașe dintre cei doi și restul competitorilor! 

Așadar, Cristian Mihai Niță  (ACS Roberto Ziduri)  și Silviu Zaharia (ACS Urban Titu) primesc, amândoi, titlul de ”Fotbalistul Anului, la Liga a 4-a” ! Felicitări!

Zilele viitoare, vom reveni cu o serie de surprize, pentru cei doi tineri fotbaliști! 

cristinita2022zahariasilviutitu

Foto: facebook 


►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii