1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

nicucroitoru2564Dambovitapenet, Special / Vești bune din fotbalul dâmbovițean!  Prof. Nicu Croitoru - președintele Comisiei Tehnice din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, a fost numit antrenorul secund al echipei naționale a României U19, unde va lucra alături de Adrian Văsîi. Reprezentativa juniorilor născuți în 2003 va evolua în preliminariile EURO 22, unde va întâlni Letonia, San Marino și Turcia.



,,Este o experiență nouă, sper să fie și una pozitivă. Văd această colaborare ca pe o motivație profesională suplimentară, pentru că lucrurile sunt diferite față de viața la o echipă de club”.

Cine este Nicu Croitoru! / Vom reda chiar declarația dânsului, pentru AJF Dâmbovița! 
„Am 54 de ani, sunt absolvent al ANEFS București și dețin studii universitare de masterat în Activități de timp liber și turism. În acest moment, antrenez echipa de Liga a 3-a, FC Pucioasa, dar și echipa juniorilor republicani A a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște. Ca antrenor, am obținut o promovare cu Chindia Târgoviște în Liga a 2-a și am susținut un baraj de promovare cu aceeași echipă pentru Liga 1. Am mai promovat cu Urban Titu în Liga a 3-a. Am obținut titlul național cu CSȘ Dâmbovița Nucet, la juniori republicani A. Am practicat fotbalul la nivel de juniori, tineret și seniori la CSȘ Târgoviște, Flacăra Moreni, Minerul Șotânga și Cimentul Fieni. Ca antrenor, am activat la CSȘ Târgoviște, GȘA Nucet, Flacăra Moreni, Urban Titu, Chindia Târgoviște și FC Pucioasa”

Mult succes, Nicu Croitoru! 



Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii