1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ienachitabaschet2023Dambovitapenet, Baschet / În perioada 23-26 Martie s-a desfășurat, la Iași, Faza Națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar - baschet fete, liceu. Echipa de baschet feminin a Colegiului Național Ienachiță Văcărescu a fost una dintre cele opt echipe calificate la faza națională, reprezentând județul Dâmbovița la această importantă competiție juvenilă.

Echipele participante:

Județul Iași -Liceul Teoretic de Informatică Grigore Moisil Iași
Județul Alba -LPS Alba Iulia
București -C.N.SPIRU HARET
Județul Bihor-C.N.Teodor Neș Salonta
Județul Dâmbovița C.N. IENACHIȚĂ VĂCĂRESCU
Județul Brașov -C.N.Ioan Meșotă Brașov
Județul Constanta-C.N. Mircea cel Bătrân Constanta
Județul Prahova C.N.Mihai Viteazul -Ploiești

Aflate la prima participare la Faza Națională a ONSȘ, fetele de la Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu au încheiat turneul pe locul 4, pierzând finala mică în fața gazdelor. Competiția a fost câștigată de C.N Mihai Viteazul Ploiești, cu jucătoare – în marea lor majoritate – de la LPS Ploiești.

Lotul echipei Colegiului Național Ienăchiță Văcărescu: Spineanu Casiana, Mihai Ștefania, Stoian Bianca, Baroian Taisia, Romischer Sara, Miriță Alesia, Cucu Elisa, Negroiu Alexandra. Profesori: Păunescu Camelia și Iugulescu Ciprian.

Clasamentul primelor echipe:

C.N Mihai Viteazul Ploiești
C.N Spiru Haret București
L.T.I Grigore Moisil Iași
C.N Ienăchiță Văcărescu Târgoviște

Felicitări Colegiului Național Ienăchiță Văcărescu pentru rezultatul obținut!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii