tv9Astăzi, vă prezentăm cea de-a cincea unitate de învățământ din concursul nostru ”Căutăm cea mai populară școală din județ”! Vorbim despre Școala ”Tudor Vladimirescu”, acolo unde elevii au bucuria de a trăi momente frumoase, în fiecare zi! Vă prezentăm doar câteva motive pentru care Școala ”Tudor Vladimirescu” ar putea deveni cea mai populară unitate de învățământ din județ!

 

”Tratând copiii cu respect şi înţelegere, noi îl ajutăm pe fiecare să se dezvolte în ritmul său şi să depăşească obstacolele de orice fel. Împreună cu familia vom netezi drumul spre lumina minţii şi a sufletului fiecărui copil, astfel încât acesta să devină un profesionist şi un bun cetăţean al României şi al Europei Unite” – este mesajul sau, dacă vreți, misiunea școlii ”Tudor Vladimirescu” Târgoviște.

Pentru cei care nu știu, iată o serie de informații, credem noi, interesante:
1974- se înființează Şcoala Nr. 6 Târgovişte
1975- se înfiinţeazã primele clase de tenis din ţarã
1991- se înfiinţeazã clasele mixte de baschet

1998- apare primul numãr al revistei şcolii
1999- şcoala primeşte numele de ”Tudor Vladimirescu”

”Să creștem mari și sănătoși”, ”Prietenii curățeniei, prietenii sănătății” sau ”The little prince” sunt doar câteva dintre proiectele inedite, de la Școala ”Tudor Vladimirescu”

De precizat că la această unitate de învățământ părinții pot alege pentru copiii lor atât învățământul tradițional, cât și alternativa ”step by step”.

Recent, la ”Tudor Vladimirescu” au fost profesori din cinci țări europene care au misiunea de a le preda elevilor români, în cadrul unui proiect Erasmus+

Și pe plan sportiv se ”mișcă” bine școala târgovișteană! De exemplu, la Olimpiada Gimanziilor – baschet fete, elevele de aici au obținut locul 1, la etapa județeană.

tv11

Mai jos, vă lăsăm să admirați o serie de imagini grăitoare, spunem noi, despre lucrurile frumoase ce se petrec în această școală!

tv1tv2tv3tv4tv5tv6tv7tv8tv10tv12

Alte stiri

Horoscop