1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001tivkablutronik1Emoții, tensiune și spectacol! Așa am putea descrie duelul din prima semifinală a Cupei României, disputată între Kablutronik și TIV! Am avut parte de întoarceri de rezultat, faze spectaculoase și multe goluri! Într-un final a fost nevoie de loviturile de la 7 metri, pentru a se decide câștigătoarea!

 

Meciul dintre Kablutronik și TIV a început sub dominarea clară a băieților veniți din Liga Companiilor. De altfel, au fost și primii care au deschis scorul, prin Andrei Iliescu. Ușor-ușor, cei de la TIV încep să devină tot mai periculoși. De la 1-0, scorul devine... 1-3. Mai mult, pe finalul primei reprize, Kablutronik rămâne cu un om mai puțin, după ce Ciprian Paic vede cartonașul roșu pentru proteste și limbaj necuviincios, la adresa arbitrului. Și totuși, cei de la Kablutronik continuă să pună presiune, chiar și cu un om în minus. Trupa din Liga Companiilor prinde ...aripi și reușește chiar egalarea, prin Iliescu și Tronaru. Pentru TIV au marcat Șeran, Brătescu și Popescu. Se aude ultimul fluier și se trece la loviturile de la 7 metri. După prima serie, 1-0 pentru TIV. 2-1 pentru TIV după seria a doua, 2-2 după a treia. În a patra serie ratează ambele echipe, pentru ca abia a cincea oară să se stabilească scorul final: 5-6 pentru TIV.

A fost un meci încins, cu multe faze contestate atât de cei de la Kablutronik, cât și de la TIV. Din punctul nostru de vedere, la final s-a impus echipa care a știut să își gestioneze mai bine emoțiile. Felicitări ambelor combatante. Bilă albă celor două echipe care, imediat după meci, au lăsat tensiunile… deoparte!

Acum, TIV așteaptă finalista, care se va decide între Spitalul și Young Boys.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii