1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ionutcatalinserb944Ionuț Radu și Cătălin Șerban sunt – dacă nu cei mai buni – printre marcatorii de top, din minifotbalul dâmbovițean! Amândoi joacă atât în Superliga Bergenbier, cât și în Liga Companiilor. Cei doi sunt fotbaliștii care pot face, oricând, diferența!

 

ȘAPTE GOLURI ÎN ULTIMUL MECI!
7 goluri, în meci! Este ultima…ispravă ce poartă semnătura lui Ionuț Radu, fotbalist în Liga Companiilor, la IPA. Ultimul joc a fost câștigat de IPA cu 12-1, cu Ionuț în centrul atenției! Atacantul liderului din Liga Companiilor nu este la prima reușită de acest fel. A mai macat și în alte jocuri nouă, șapte sau cinci goluri. În momentul de față a ajuns la 51 de goluri, în clasamentul golgheterilor!

NICI CĂTĂLIN ȘERBAN NU SE LASĂ MAI PREJOS!
Și Cătălin Șerban stă bine la acest capitol! După ce în primele etape a lipsit din echipa Kruk-ului, începând cu runda a șasea a început să lovească…tare: în cinci jocuri a marcat cel puțin patru goluri. Recordul a fost de 8 goluri, în jocul din etapa a 9-a. 47 de reușite are Cătălin în Liga Companiilor, la momentul de față.

LIDER ȘI ÎN SUPERLIGĂ
Ionuț Radu este lider și în Superliga Bergenbier, acolo unde a reușit să înscrie de 26 de ori, fiind la șase lungimi în fața lui Enescu (Brănești). Sigur, pentru atacantul celor de la Divertis este mai greu să marcheze în această competiție, în primul rând pentru că sunt meciuri mai puține, dar media este una excelentă!

DE LA KRUK LA YOUNG BOYS
Cătălin Șerban are și el opt goluri marcate în Superligă. La Young Boys, strategia este puțin diferită, față de ce se petrece la Kruk. Liderul din Superliga Bergenbier are în lot mai mulți jucători de valoare, certă, care intră în joc prin rotație. Oricum, la cum îl știm de ambițios pe Cătălin nu ne-ar surprinde o urcare, rapidă, în Topul Marcatorilor. Ba chiar ne așteptăm la așa ceva.

PUNCTELE FORTE
Fără dar și poate, ambiția și tehnica sunt calitățile lui Cătălin Șerban. Deși în multe dueluri, om la om, statura nu îl avantajează, tehnica face diferența! Acum este lângă adversar, în secunda următoare rămâne (doar) el și… mingea!

De partea cealaltă, Ionuț Radu are de partea lui tehnica și…energia! L-am văzut în câteva rânduri pe Ionuț Radu jucând două meciuri, la intervale scurte de timp. N-a fost nicio diferență! Alerga cu același chef și după 20, 40, 60 sau 80 de minute… Și cei care joacă minifotbal știu ce înseamnă să joci la rimt intens două partide, la rând.

MECIURILE URMĂTOARE
Pe cei doi fotbaliști ar trebui să îi vedem duminică, într-o nouă etapă a Superligii. Divertis lupta contra celor de la TIV, în timp Young Boys are meci cu Hooligans.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii