1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazameci001ybdivertis445După ziua de ieri, lucrurile s-au schimbat, radical, în Superliga Bergenbier, la minifotbal. Trei echipe sunt despărțite de doar două puncte! Și ce duel avem etapa viitoare: Divertis – TIV! Un meci de care poate profita… Young Boys!

 

 

TIV – UNITED 5-2
A fost meciul din deschiderea serii de minifotbal! Nici nu a început bine jocul că Gheboianu marchează pentru 1-0, în minutul 1 și 50 de secunde. Câteva clipe mai târziu consemnăm prima ratare și pentru United, dar cei care marchează sunt tot gazdele, în minutul 3, prin Georgescu. În minutul 18, Bădescu majorează diferența, la 3-0, prin Bădescu. De precizat, în prima repriză, băieții de la United lovesc bara de trei ori,  prin Predușcă (min. 14), Ivan (15) și Niță (19). În secunda 21, din partea secundă, Niță reduce din diferență, pentru ca Drăgan să iroasească, trei minute mai târziu, șansa de a face 3-2. TIV-ul reacționează și în minutul 33 consemnăm o nouă bară. Finalul de joc aduce o serie de goluri…rapide: Brătescu, 4-1 (min. 32), Predușcă, 4-2 (min. 35) și Herăstrău, 5-2 (min. 38). De notat că în minutele de prelungiri, United ratează o lovitură de la 9 metri și meciul se termina 5-2. Trei puncte importante pentru TIV, care pleacă în cursa de urmărire a liderului.

DIVERTIS - YOUNG BOYS 4-3
Ce meci! Șapte goluri și ratări cât cuprinde… Jocul începe tare: bară Young Boys, în min. 1 și din nou …bară, tot Young Boys (Rusu). În minutul 3, Ionică Marinică are și el șansa de a deschide scorul, dar portarul gazdelor se opune. Divertis joacă tare și în min. 11 ajunge la 5 greșeli de echipă! Primul gol al meciului vine în minutul 17, după o execuție superbă, marca Ionică Marinică. Două minute mai târziu, Young Boys are șansa desprinderii, dar Pătru șutează pe lângă poartă, dintr-o lovitură de la 9 metri. De precizat că este a treia lovitură consecutivă de la 9 metri ratată de liderul Superligii Bergenbier. Repriza secundă începe la fel de tare și Cristian Constantin restabilește egalitatea, în minutul 25, după un șut puternic, mingea fiind prinsă (doar în prima fază) de goal-keeper-ul de la Young Boys. Minutul 32 aduce campioana în avantaj: 2-1, după un gol semnat de același Cristian Constantin. Young Boys revine rapid în joc și Rusu restabilește egalitatea, câteva secunde mai târziu. După doar două minute, Cătălin Șerban aduce liderul Superligii Bergenbieri în avantaj: 2-3. Finalul de joc aparține celor de la Divertis, care mai punctează de două ori: 3-3 – Alexandru Iordache și … din nou, Cristian Constantin, în minutul 40+3. Fără dar și poate, Cristian Constantin este jucătorul meciului și al serii,  care a reușit să marcheze de trei ori în poarta liderului.

HOOLIGANS – BRĂNEȘTI 3-5
Nici ultimul joc al serii nu a fost lipsit de spectacol! Dimpotrivă, am asistat la o ploaie de goluri, opt la număr. Într-un final a câștigat echipa mai atentă și mai…omogenă. Primii care marchează sunt cei de la Hooligans, prin Nedelcu (min. 7). Patru minute mai târziu, Coman restabilește egalitatea. Până la pauză se mai marchează de două ori: 1-2 (Lungeanu, min. 13) și Grancea (2-2, min 18). Postelnicu are șansa de a-și aduce echipa în avantaj, în minutul 20, dar ratează exact din fața porții. Partea secundă aparține oaspeților, care mai marchează de trei ori: Lungeanu (de două ori) și Enescu. De precizat că Hooligans a avut șansa revenirii în joc, atunci când Niță marchează pentru 4-3, dar...n-a fost să fie... Victorie meritată pentru Brănești. 


Spuneam, ieri, că vom vorbi despre punctul slab al celor de la Young Boys. Ei bine, în jocul de ieri am observat o lipsă de claritate în fazele fixe. Aproape toate loviturile libere s-au terminat rău pentru băieții de la Young Boys. Nu pretindem că suntem specialiști, dar modul în care aleg să execute loviturile libere fie nu sunt pe placul jucătorilor, fie mai trebuie repetate, mult, la antrenament. În același timp, la loviturile de la 9 metri sunt într-adevăr probleme. Este…periculos să ratezi de trei ori la rând… Young Boys ne poate reprezenta la Turneul Regional… Dacă va fi să ajungă acolo, trei lovituri de la 9 metri ratate pot echivala cu eliminarea din competiție. Timp mai este… Așa că, mult succes, Young Boys! A fost pierdut un meci, nu și războiul.

În același timp Divertis poate specula momentul mai puțin favorabil prin care trece liderul și în cazul unui succes etapa viitoare cu… TIV, intră serios în lupta pentru titlu. În meciul de ieri, băieții au arătat o răutate în joc (în sensul bun al cuvântului), care îi poate ajuta pe viitor. Baftă, Divertis!

TIV este a treia echipă cu șanse reale pentru titlu! Ieri au jucat în formulă redusă, cu doar șapte jucători pe… foaie. Dar au dominat meciul și nu au scăpat jocul din mână. TIV poate deveni lider dacă va bate etapa viitoare pe Divertis și apoi va câștiga în meciul direct cu Young Boys (ultimul dintre cele două, din acest sezon). Desigur, TIV trebuie să își obțină punctele și din celelalte jocuri.

Cum poate uita, rapid, Young Boys de înfrângerea suferită, aseară? Simplu! O victorie în etapa viitoare, plus un egal între Divertis și TIV ar fi perfecte pentru trupa lui Dani Bălașa.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii