5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

krukbuc0Aşa cum v-am informat, campioana judeţului Dâmboviţa - în Liga Companiilor - a participat la Cupa Unirii, organizată la Bucureşti. Un turneu puternic, la care au bifat prezenţa multe dintre echipele de top. Târgoviştenii au terminat competiţia cu o victorie, la care s-a adăugat trofeul FAIR-PLAY. Vezi galerie foto!

"A fost e experienta foarte frumoasa, chiar daca am terminat doar pe locul 7. Am intalnit echipe bune....Si niste oameni foarte frumosi, atat in randul organizatorilor, cat si al competitorilor" - Sunt cuvintele lui Catalin Serban, la putin timp dupa ce au castigat meciul pentru locul 7, cu cei de la Rompetrol, scor 6-4. 

"Am jucat de la egal la egal cu adversarele noastre. Ne-am vazut nivelul. Acum, trebuie sa crestem si noi" - a adaugat Lucian Marin.

Din punctul nostru de vedere, orice turneu inseamna un plus pentru echipele noastre. Cu atat mai mult daca organizatorii au decis ca cei de la Kruk merita trofeul FAIR-PLAY! 

FELICITARI!

krukbuc1krukbuc2krukbuc3krukbuc4krukbuc7

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii