1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazaminifotbal231Marţi şi miercuri sunt programate jocurile celei de-a patra etape, în Liga Companiilor, la minifotbal! Kruk – Kablutronik, primul „şoc” al campionatului! Dedeman – Penitenciarul, meciul primei zile!

 

Marti, 17 octombrie
- ora 18:00 – Dedeman – Penitenciarul
- ora 19:00 – UPC – Raiman
- ora 20:00 – Spitalul – Profi

Miercuri, 18 octombrie
- ora 18:00 – Finante - IPA
- ora 19:00 – Kruk – Kablutronik
- ora 20:00 – Microbilt – ProActiv

DEDEMAN – PENITENCIARUL
Etapa incepe tare, cu un meci in care se intalnesc doua dintre cele mai bune echipe: Dedeman si Penitenciarul! Daca ne uitam peste clasament, tindem sa ii consideram favoriti pe cei de la Dedeman, asta pentru ca joaca locul 2, cu locul 6. Dar suntem abia la inceput... Sigur, Dedeman joaca bine, dar Penitenciarul, cel putin in ultimul meci, a aratat un fotbal de calitate si agresiv – in sensul bun al cuvantului... Intr-un cuvant a aratat a ECHIPA, cu pretentii! Pe de alta parte, Dedeman este la doar doua puncte in spatele liderului si sigur nu va vrea sa ramana in...urma! Mizam pe un meci cu goluri, fara X... Asadar, pronostic 12 si ambele echipe marcheaza minimum doua goluri.

UPC – RAIMAN
Un meci cu o favorita certa: Raiman! Nu credem ca gazdele vor avea puterea sa tina pasul cu cei de la Raiman. Mai ales ca oaspetii sunt in....cautare de puncte. Din punctul nostru de vedere, singura necunoscuta ramane scorul acestei intalniri. Pronostic 2 si peste 5,5 goluri.

SPITALUL – PROFI
Iarasi un meci cu o echipa favorita! Dupa parerea noastra, Spitalul, alaturi de Kablutronik sunt echipele care arata cel mai bine, in acest inceput de campionat. De altfel sunt si formatiile care au marcat cel mai mult, 17, respectiv 26 de goluri. De partea cealalta, Profi vine dupa un 6-1 cu UPC si sigur va incerca macar un X... Ramane de vazut daca il va si obtine.... Pronostic H1 (-2,5) – Spitalul castiga la o diferenta mai mare de doua goluri.

FINTANTE - IPA
In mod normal, IPA este favorita certa, in acest joc. Totodata, gazdele au aratat intr-un fel cu Radu Seran in teren, altfel...fara el... Asa ca multe necunoscute vor fi rezolvate la ora jocului, atunci cand vom vedea daca Radu va fi sau nu prezent... Fara el, IPA – zicem noi – are victoria ...in “buzunar”. Altfel, datele problemei se schimba! Oricum, noi mizam pe un X2 si +4,5 goluri.

KRUK – KABLUTRONIK
Ei, da! Este primul “soc” al campionatului! Unul dintre cele mai asteptate meciuri din actualul sezon al Ligii Companiilor. Campioana infrunta o echipa care pare hotarata sa nu cedeze nici macar un singur punct, in acest campionat. Kruk are deja o infrangere si o a doua ar insemna o indepartare serioasa de prima pozitie.... De partea cealalta, Kablutronik joaca mult mai bine de cand in teren si-au facut aparitia Iliescu si Tronaru. Un veritabil derbi, in care toate semnele (1,X,2) stau in picioare! Asa ca mizam pe...goluri! Cel putin doua, in fiecare repriza!

MICROBILT – PROACTIV
Microbilt a inceput timid acest sezon si – credem noi – a sosit timpul pentru primele puncte! In acelasi timp insa, la ProActiv evolueaza Alin Gamanescu, un jucator cu “pofta de fotbal”.... Va fi un meci interesant, in care se vor marca multe goluri... De ambele parti! Pronosticul nostru este simplu: peste 5,5 goluri.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii