1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazaminifotbalsuperliga1Mâine, de la ora 16:00 este programată o nouă etapă în Superliga Bergenbier, la minifotbal! Baza Hooligans va fi luată cu asalt de cele mai bune echipe din minifotbalul dâmbovițean! Vezi programul, actualizat, pe ore și câteva cuvinte despre fiecare meci, în parte!

 

MICRO II - UNITED (ora 16:00)
Ambele echipe vin dupa infrangeri, in prima etapa! Micro II, 3-6 cu TIV All Stars; United, 3-9 cu FC Branesti. Ce va fi acum? Un meci cu multe goluri, credem noi! Si cu un plus pentru gazde, care vor vrea, cu siguranta, sa isi repare golaverajul. De partea cealalta, United este o echipa care joaca mai mult pentru distractie si nu credem ca are puterea de obtine cele trei puncte puse in joc. Asteptam sa ne contrazica... Pronostic: peste 6,5 goluri

TIV ALL STARS - RED DEVILS (ora 17:00)
TIV All Stars este una dintre surprizele placute, ale acestui inceput de campionat! Au castigat primul joc, la trei goluri diferenta si au aratat un fotbal de calitate! De partea cealalta, "dracii rosii" au cedat in fata "huliganilor", intr-un meci in care s-au marcat 10 goluri (3-7). Si aici vedem gazdele ca favorite, in castigarea celor trei puncte in joc.Pe de alta parte, daca Red Devils va veni in formula extinsa, nu doar cu sase jucatori, asa cum a facut-o in primul meci, ar putea ridica probleme celor de la TIV. Pronostic: 1 si peste 4,5 goluri.

HOOLIGANS - DIVERTIS (ora 18:00)
Este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale etapei! Hooligans a inceput perfect, dupa ce a administrat un sec 7-3, in prima etapa! Divertis a clacat cu Young Boys, la o diferenta, zic cei care au vazut meciul, cam mare, pentru ce s-a jucat... Dar cum fotbalul se joaca pe goluri...acel 0-5 ramane in statistica. Asa ca echipa campioana a sezonului trecut trebuie sa faca uitat, rapid, acest esec. Va fi un meci frumos, cu sanse de ambele parti. Orice rezultat este posibil, chiar si o remiza... Pronostic: H1 (+2,5)  - echipa gazda nu pierde la o diferenta mai mare de doua goluri.

YOUNG BOYS - FC BRANESTI (ora 19:00)
Este, spunem noi, meciul zilei! Doua echipe care au castigat la diferenta, in prima etapa: Young Boys, 5-0 cu Divertis, FC Branesti, 9-3 cu United. Trupa lui Balasa pleaca, cel putin... teoretic, cu prima sansa. De partea cealalta, FC Branesti poate demonstra ca acel 9-3 din prima etapa nu a fost doar o intamplare.... Va fi insa greu, credem, sa se impuna in fata unei trupe cu...pretentii. Ramane de vazut ce se va intampla. Noi mizam pe o victorie a gazdelor la cel putin trei goluri diferenta. Pronostic: H1 (-2,5). 

 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii